Prodej

realizováno

Prodej byty 1+1, 38 m2 – Zlín – Mladcová

Zlín, Zlínský kraj
2 190 000 Kč 
Vlastnictví: Osobní
Energ. náročnost: G - Mimořádně nehospodárná
Stav budovy: Dobrý
Typ budovy: Panelová
Užitná plocha: 38 m²
Dispozice: 1+1

Sklep: Ano

Cena za m²: INF Kč / m²
Plocha pozemku: 0 m²
Typ silnice: Asfaltová
Elektřina: 230V
Voda: Dálkový vodovod
Kanalizace: Veřejná kanalizace
Prodej

Nabízíme Vám ke koupi byt 1+1 ve vyhledávané lokalitě ve Zlíně.



Útulný byt v původním stavu s vlastním balkónem a sklepem se nachází ve 4. NP bytového domu v atraktivní lokalitě na ul. Mokrá. Ideální jako startovací, nebo investiční byt. Podlahová plocha bytu je 34 m2, k tomu balkón 2 m2 a sklep 2 m2, celkem máte k dispozici 38 m2.

Byt se skládá ze vstupní chodby s věstavěnými skříněmi, koupelnou, která je zařízena vanou a umyvadlem, WC je samostané, dále z hlavního pokoje ve tvaru „L“, díky čemuž jej lze perfektně oddělit na prostor pro spaní a obývací část ze které se vstupuje do kuchyně s balkónem. Byt může po dohodě zůstat vybaven nábytkem, což může být výhodné při případném následném pronájmu.

Ul. Mokrá II se řadí k velmi vyhledávaným lokalitám města. Poskytuje příjemný klid bydlení a soukromí kousek od centra města. Autobusová zastávka spoje č. 33 je přímo u domu.

Byt je ihned k dispozici, bez právních vad nebo závazků, majitelé si vyhrazují právo upřednostnit výhodnější nabídku v případě více zájemců (např. obálkovou metodou, nebo elektronickou aukcí).

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat pro bližší informace, nebo sjednání prohlídky.
Radek & Explicit reality

Máte zájem
o tuto nemovitost?